Как ще ви бъде комфортно да НЕ идвате на тържество в Галени градини

Започваме с въпрос към дамите – изживявали ли сте досега този ужас да ви потънат токчетата в тревата? Ако не сте и все пак се решили да разходите прекрасните си нови токчета на така очакваното тържество на вашите приятели, то се погрижете преди това да си закупите протектори за токчета. Така ще осигурите дълъг живот на своите елегантни обувки и няма да ги унищожите.

Нашата трева се полива редовно, за да изглежда толкова свежо зелена. Но това е и проблем за всички дами, които идвате на тържество с токчета – те затъват в тревата. Въпреки, че съветваме всички организатори да описват това изрично в поканите на тържеството си, винаги има група дами, които идват с токчета. 

Като организатор на тържеството си можете и сами да подготвите готина кошничка още на входа на градината с различни протектори, а след тръжеството – да ги подарите на преносителката им, като сантиментален спомен от булката! 

А ето ви и друга сладка идея – помните ли т.нар. цвички? Като организатор на тържеството си можете да поръчате няколко чифта, които да подарите на нуждаещите се дами с точкета. Така те ще могат да си разходят готините официални обувки за приема, а след това – да тичат по тревата и  танцуват до насита без затруднение!

А ако искате да направите още по-сладка идеята – можем да препоръчаме художник, който да нарисува върху цвичките …каквото вие пожелаете. За да бъде спомена от тържеството …. наистина уникален!

А относно облеклото ви – ние се намираме на полето над околовръстния път на София и граничим с гора, в подножието на Стара планина. Това означава – готино, разхлаждащо течение в летните горещи дни и неочакван студен полъх след залез слънце. Особено ако не сте предвидили връхна дреха! И да, романтично е да се разходите из градината по свечеряване, но не забравяйте – тревата става росна след залез слънце.

През деня ефирните дрехи и сандалки са супер приятни за носене. Но със свечеряването много наши гости правят кратка разходка из градината и след като си намокрят краката вече не искат да излизат от шатрата…. 

Което е голяма загуба – поляната под шатрата предлага много кътчета за съзерцания, снимки и селфита или просто да се насладите на греещите светлинки на София. Защото градината се променя, когато се стъмни – нашето осветление осигурява „нов прочит“ на мястото. Разбира се, ние разполагаме с около 30 броя одеяла за спешни случаи, но…. 

В извод: вземете си затворени обувки, чорапки и връхна дреха, ако искате да се насладите на времето след залеза в Галени градини без неприятни последици!

При нас няма дрес код, така че дори да си сложите кецки на официалната рокля или костюм никой няма да ви осъди! А ако ни посетите през месец юни така добре подготвени, ще можете да тичате по тревата със светулките в активния им сезон! Преживяване, което си струва усилията и чакането!

Телефон

+359 887 508 541

Адрес

Гр. София, с. Войнеговци 1223

местност „Улицата“, прекия път между Войнеговци и Локорско

Имейл адрес

info@sheila-bg.com